Yellow Media

THINK OUTSIDE THE BOX…OR REDEFINE INSIDE?

Att våga bryta mönster och hitta nya vägar är vägen till framgång och utveckling. Einstein sa en gång: Vansinne är att göra samma saker om och om igen och förvänta sig olika resultat. Vi hjälper er att tänka nytt.

Vi tänker nytt. Vår styrka är det kreativa. Vi hjälper er att få fram era budskap på ett unikt sätt och låter er sticka ut ifrån mängden oavsett om det är i budskapet, formen eller förpackningen.

Vi kan trycksaker. Vi formger, färgsätter och kreerar det du vill ha. Kan vara allt ifrån ny logotype & grafisk profil till magazine, storformat, broschyrer eller helt unika inbjudningar.

Vi jobbar digitalt. Om ni vill ha en kampanjsida till er senaste produkt eller ny hemsida till företaget så löser vi det. Vi arbetar med webb, rörligt media, reklamfilmer och stillbilder.

Vi gillar nära. Som kund skall ni känna er trygga med oss. Oavsett om vi tar ett uppdrag angående en enstaka logotype eller fulla kampanjstrategier strävar vi efter ett nära samarbete med er.

Vi är en liten byrå med stora ambitioner som gillar att arbeta tillsammans med våra kunder och lära känna dem. Vår specialitet är kreativ grafisk design som vi omsätter i produkter som ger resultat.
Slå oss en signal så bjuder vi på fikat!

Mer info och kontaktuppgifter hittar du här: www.yellowmedia.se