Sätilafruars årliga Cykelmiddag!

  • 15:00
  • Sandra Andersson, 0703-959500

Nu är det äntligen dags för den årliga Cykelmiddagen!

Cykelfesten har de gångna tre åren gått från succé till braksuccé med en fördubbling av antalet deltagare varje år. Många glada människor, fantastisk mat, smaskiga drinkar, underbart väder, trevliga cykelturer och en sjujäkla efterfest. Pumpa cykeldäcken och putsa hjälmen för lördagen den 6:e juni är det – för fjärde året på raken – dags för cykelfesten i Sätila. Kravet för att få delta är att man anmäler sig i par. Antingen med sin sambo, eller en kompis. Som medlem i Sätilafruar har man förmånen att delta gratis (så ock även partnern). Ickemedlemmar betalar 300 kr/par för att få delta.

Sista anmälningsdagen är söndagen den 17:e maj. Tyvärr går det inte att ta emot anmälningar efter detta datum då vi sätter schemat på vem som ska laga vad. Vi har också satt ett maxtal på antalet deltagare för att det inte ska bli för svårhanterligt för oss som trixar med logistiken. Så skynda er att anmäla er via formuläret nedan.
Ni bör bo i Sätila med max tre km ifrån samhället. Tänk på att man ska klara av att cykla på ca 15 min mellan de olika måltiderna. Om man bor längre bort, men ändå vill delta kan man själv försöka hitta en tillfällig lokal att vara i. Säg till i så fall, så kan vi se till att ni får i uppgift att fixa en förrätt eller efterrätt (dvs så man slipper värma på maten som man oftast gör vid en huvudrätt). Kravet är bara att man ska ha någon slags lokal att vara i, ifall det är oväder.