Vad mer kan vi göra tillsammans?

Har du en idé om vad vi kan göra tillsammans för att förbättra miljön nere vid Sätila Sand, hör av dig till Byalaget via mail eller en kommentar nedan.

Håll Sverige Rent dagen

Den 17 September var ”Håll Sverige Rent” dagen och då ordnade Adela Jasinski handskar och påsar till alla som som ville hjälpa till att plocka skräp på stranden. Vackert väder var det och stranden blev ren och fin!

Städ & Arbetsdag

Den 9 April 2022 Samlades Sätilaborna på stranden för att göra fint inför årets säsong. Städdagen skedde i samverkan mellan Sätila Sportklubb och Byalaget och syftet är givetvis att alla ska kunna ta ta del av en fin strand när badsäsongen börjar. Sportklubben bjöd på lunch och Byalaget bjöd alla deltagande barn på glass. Dagen till ära invigdes de nya strandkrattorna som Adela Jasinski, Magnus Pettersson och Sätila Bygg hjälpts åt att ordna fram. Planen är att städdagarna fortgår två gånger per år så till hösten är det dags igen. Bilderna är tagna av Adela.

Initativet ”Renare miljö vid Sätila Sand”

Byalaget har fått ett bidrag från Sparbanksstiftelsen om 10.000 kr för att skapa en renare miljö vid Sätila Sand. Bakom initiativet står Adele Jasinski och Magnus Pettersson. Alla intresserade är välkomna att delta. Hör dig via mail eller telefon. Tack på förhand.

Categories: Projekt

1 Inlägg

byalaget · 2022-03-13 at 14:13

Renee och Jimmy samlar över 20 kg skräp mellan Björlanda & Strömma. Ett exempel på ett fantastiskt initiativ från Sätilabor; https://www.facebook.com/groups/satila/permalink/5105668586163586/

Skriv gärna ett inlägg!

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *