Förslag som rör initiativ för ungdomar i Sätila skriver du i kommentarsfältet nedan!

Lämna dina förslag och idéer på saker du vill se ska hända i Sätila, på kort och lång sikt. Eller frågor du tycker vi borde skapa medvetenhet om, diskutera och belysa. Det är bl.a. från dessa förslag som framtida Månadens Tema kommer att hämtas. Alla bidrag är välkomna, allt från allmänna synpunkter till något mer specifikt eller större, gärna något du själv vill engagera dig i för att göra Sätila bättre.


1 Inlägg

byalaget · 2022-02-21 at 16:44

Sätila är fantastisk med alla sina föreningar. Väldigt stort fokus är det på de som har intresse för idrott och sport. Nu senast har vi begåvats med även en padel-hall. Jättetrevligt initiativ och från Byalaget önskar vi all lycka med det.
Byalaget har funderat kring att det skulle finnas ett Byalaget Youth-Team där vi kan öppna upp för att samla ”på tvärs” de Unga i Sätila, där man inte behöver vara Fotbollsspelare, spela Basket, gå på Gymmet eller annat. Sammanhållningen är att man är ung och står inför samma utmaningar som andra unga och brottas med samma frågor och undringar.
Det är en fråga som vi från Byalaget vill bjuda in till samtal kring. Förmodligen är steg 1 att ta reda på vad våra unga önskar sig i form av fritidsaktiviteter och det kan bara ungdomarna själva svara på.

Skriv gärna ett inlägg!

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *